LYSDÆMPERE & AFBRYDERE – LÆS MERE

Skab stemning med lysdæmpere fra Buster + Punch

Lysdæmperen vandt indpas i de danske hjem i 80’erne og 90’erne. Og dengang var det en revolution. I dag er lysdæmpere mere og mere almindelige at have rundt i de danske hjem. En lysdæmper er funktionel, da den kan skabe den helt rigtige stemning i hjemmet, samtidigt med at den sparer energi, som skåner både miljøet og pengepungen. Men udover at være funktionel, kan du også få lysdæmpere, der er et flot element i hjemmet.

Buster + Punch har innoveret lysdæmperens design. Deres lysdæmpere er lavet af massive metaller som messing, stål, bruneret messing samt sort og hvid anodiseret metal. De er udtstyret med en drejeknap i et diamantslebent riflet mønster, som føles behageligt og ser eksklusivt ud. Du kan vælge at blande og matche de forskellige metaller og finishes, så det passer til din stil. Alle lysdæmpere er designet til at harmonere med deres hardware og belysning, så du kan skabe en rød tråd i indretningen.

Lysdæmpere til LED

Som de fleste ved, ligger fremtiden i LED pærer, da de er pengebesparende, men du kan faktisk spare flere penge ved også at montere LED lysdæmpere. Vores udvalg af lysdæmpere fra Buster + Punch er kompatible med LED-pærer, glødepærer og forskellige halogenpærer, så du kan justere lysstyrken præcis, som du ønsker. Dermed kan du skabe den rette hyggestemning, uden at skulle bekymre dig om en stor el-regning. 

Retro drejelysdæmpere 

Buster + Punch’ drejelysdæmpere er moderne i den forstand, at de er kompatible med LED pærer og lamper. Disse drejelysdæmpere regulerer lysstyrken, når du drejer på knappen, og du kan slukke og tænde lyset ved at trykke på knappen. Dermed har du både en dæmper og afbryder. Du får altså en effektiv og alsidig lysdæmper, der kan dæmpe LED pærer fra 5W op til 120W samt glødepærer og halogenpærer fra 60W til 400W.

I vores udvalg finder du også dobbelt, tredobbelt og quadrupel versioner, så du kan samle lysdæmpere og afbrydere til flere lyskilder i én installation.

Vi ved, der kan opstå en masse spørgsmål, når det drejer sig om el-artikler og elektricitet generelt. Derfor står vi altid til rådighed med hjælp og vejledning, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.

0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   countdown15 Get 15% off Kampagne på Buster & Punch Og Nichba