USB STIKKONTAKTER – LÆS MERE

show blocks helper

VARIANT

VARIANT

COLLECTION

ANTAL

FINISH

VERSION

FINISH

COLLECTION

FINISH

Marmor Bagplade

Bagbokse

Collection

COLLECTION

COLLECTION

COLLECTION

COLLECTION

COLLECTION

COLLECTION

GAMES

COLLECTION

FINISH

WOOD

FABRIC

KATEGORI

MODEL

FINISH

KATEGORI

STØRRELSE

FINISH

MODEL

FINISH

STEL

TILLÆGSPLADER

FINISH

VARE

BRANDS

Stikkontakter med USB fra Buster + Punch

I nutidens elektroniske landskab har alle enheder på en eller anden måde brug for et USB-stik eller en oplader med USB-port. Og de fleste har nok været i den irriterende situation, hvor de ikke kunne finde deres oplader. Ind i billedet kommer den smarte USB stikkontakt fra Buster + Punch. De laver kontakter i flotte designs, der installeres direkte ind i væggen, så du ikke behøver at finde adapteren frem, når du skal oplade telefon, tablet eller andet. Og så ved du altid, hvor din oplader er.

Vi har USB stikkontakter i flere forskellige materialer og finishes, som giver dig mulighed for at finde netop den/de, der passer til din indretningsstil. Buster + Punch’ producerer nemlig nogle ekstraordinære dobbelt stikkontakter med USB, som virkelig skiller sig ud fra resten på markedet. Med et innovativt design i solide metaller og med de ikoniske skruer er der tale om USB-ladere, der uden tvivl vil være en fantastisk tilføjelse til ethvert rum.

Du kan vælge mellem 11 metalkombinationer, som du med fordel kan kombinere med lysdæmpere og stikkontakter fra Buster + Punch for at skabe en rød tråd. Uanset hvilken metalkombination du går med, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top.

Alle stikkontakter med USB er CE-certificeret til brug i hele Europa.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   boskov Get 10% off
   nina20 Get 20% off