AFBRYDERE & LYSKONTAKTER – LÆS MERE

Afbrydere og vippekontakter fra Buster + Punch

Vi har et bredt udvalg af afbrydere og vippekontakter fra Buster + Punch, der passer til dine behov. Vores udvalg består af unikke og eksklusive afbrydere og vippekontakter, der monteres direkte på væggen.

De spektakulære afbrydere og kontakter produceres i solide metaller og fås i massiv messing, rustfrit stål, bruneret messing samt sort og hvidt anodiseret metal. Du har mulighed for at være kreativ med disse, da du kan vælge at kombinere flere metaller, så du eksempelvis har en bagplade i rustfrit stål og en kontakt i messing. Kun fantasien sætter grænser. Der hersker altså ingen tvivl om, at vi har at gøre med kontakter, der bringer det ekstraordinære ind i boligen.

Afbrydere til flere lyskilder

Der findes mange forskellige typer afbrydere og kontakter, og i vores udvalg fra Buster + Punch finder du både enkeltafbrydere, kroneafbrydere (dobbeltafbrydere) samt tredobbelte og firedobbelte afbrydere. Det betyder, at du ideelt set kan have fire afbrydere placeret i samme el-komponent, og dermed tænde og slukke for fire forskellige lampesteder.

Vi ved, der kan opstå en masse spørgsmål, når det drejer sig om el-artikler og elektricitet generelt. Derfor står vi altid til rådighed med hjælp og vejledning, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Available Coupons
   countdown15 Get 15% off Kampagne på Buster & Punch Og Nichba