Buster & Punch

Her finder du alt til døren. Håndtag, Låse & Stoppere

 

Læs mere 

Forny dine døre med ekstraordinært dør tilbehør

Trænger dine døre til fornyelse? Døre bliver brugt flittigt hver dag, og derfor ser man, at de ofte udsættes for slitage over tid. Hos BrandsCph har vi et stærkt udvalg af dør tilbehør fra Buster + Punch, som med garanti vil modernisere dine døre. Her på siden har vi samlet deres unikke dørgreb og dørhåndtag, som er produceret i massive metaller. Derudover finder du nøgleskilte, vridelåse og dørstoppere til både gulv og væg.

Alle produkter er produceret i massive metaller og designet med deres signatur, diamantslebne rifllede mønster, der føles fantastisk med hvert touch.

Dørgreb og dørhåndtag

Står du foran en renovation, som betyder udskiftning af døre og dør tilbehør? Eller er det på tide at forny dine nuværende døre, så fortvivl ej. Uanset hvilken situation du står i, kan du forny dine døre og give dem nyt liv med dørhåndtag fra Buster + Punch. Vi har indendørs dørgreb, der passer til de fleste døre. Udvalget tæller dørgreb i massiv messing, bruneret messing, rustfrit stål og sort aluminium.

Montér eksempelvis dørhåndtag i det smukke, gyldne messing på dine døre. Disse dørgreb er yderst dekorative og patinerer rigtigt smukt over tid. Du kan også vælge at gå med dørhåndtag i bruneret messing, som har et mere antikt og matteret udtryk. Kun din kreativitet sætter grænser.

Nøgleskilte 

Et nøgleskilt er den metalplade, der omkranser nøglehullet og viser, hvor nøglen skal i. Vi har nøgleskilte fra Buster + Punch, som anvendes til indendørs brug, og som findes i massiv messing, rustfrit stål, bruneret messing og sort aluminium. Inden du investerer i nye nøgleskilte til din døre, er det vigtigt, at du undersøger, hvilken lås der er placeret på dem. Har din dør en PZ-lås, skal du gå med et dråbeformet nøgleskilt – altså de såkalde Euro Cylinder. Er der derimod tale om en ASSA-lås, er det et nøgleskilt med et ovalt nøglehul, du skal vælge. Det ovale nøgleskilt anbefales til badeværelsesdøre, hvorimod det dråbeformede nøgleskilt passer på de fleste indvendige døre.

Dørstoppere til gulv og væg

Er du på udkig efter en dørstopper, som skal beskytte dine vægge fra at få huller og mærker? De fleste kan nikke genkendende til at have smækket med dørene i ny og næ, når bølgerne går lidt højt. En dørstopper er det perfekte dør tilbehør til at beskytte dine vægge ved at sætte en stopper for en vildfaren dør, der er ved at banke ind i din væg.

En dørstopper er måske ikke det mest sindsoprivende tilbehør, men det behøver ikke at være sådan. Vi har det største udvalg af dørstoppere fra Buster + Punch i Danmark, som både findes i gulvmonteret og vægmonteret version. Det er robuste og elegante dørstoppere, som bærer Buster + Punch’ karakteristiske diamantskårede mønster. I udvalget finder du dørstoppere i massiv messing, rustfrit stål, bruneret messing og sort aluminium, der alle er udstyret med en gummi buffer, så dørene ingen mærker får.

Om du vælger en dørstopper til væg eller dørstopper til gulv er en smagssag. Dog skal du være opmærksom på, om du har noget, der kan gå i stykker ved hhv. at montere i gulv eller væg. Det kan være rør, ledninger mm. De monteres ved hjælp af skruer, hvorfor de er ideelle på fodlister eller trægulv.

Vrider låse

Buster + Punch laver robuste vrider låse til indvendige døre. Disse låse er produceret i massive metaller, som massiv messing, rustfrit stål, bruneret messing og sort aluminium. De er alle designer med det karakteristiske diamantslebne mønster, som giver et behageligt greb ved hvert touch. Disse vrider anvendes hovedsageligt til toiletdøre og badeværelsesdøre.

I tilfælde af spørgsmål, forespørgsler eller noget tredje står vi altid til rådighed med hjælp og vejledning. Tøv ikke med at tage fat i os. Du kan finde vores kontaktoplysinger her.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   countdown15 Get 15% off Kampagne på Buster & Punch Og Nichba