Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

Læs om prisgaranti

Fri Fragt ved køb over 1200,- samt Prisgaranti!

 

FURNITURE KNOB

MØBELKNOPPER – Læs mere

Møbelknopper fra Buster + Punch

møbelknop med bagplade i messing

Find dine nye møbelknopper hos BrandsCph

Hos BrandsCph har vi et solidt udvalg af møbelknopper fra engelske Buster + Punch. Uanset om du leder efter knopper til kommode, knopper til skabslåger eller knopper til køkkenskabe, så har Buster + Punch dem. Deres møbelknopper er lavet af massiv metal og er kendetegnet ved deres signatur diamantskårede design. Ligesom med alt deres andet hardware fås møbelknopperne i flere forskellige finishes, hvor der også er mulighed for at vælge med eller uden bagplade og i deres nye lineære design.

Med møbelknopper fra Buster + Punch kan du med få midler optimere eller ændre udtrykket på dine skabe, kommoder og skuffer. De kan nemlig bruges i alle rum i boligen, uanset om der er tale om køkkenet, soveværelse eller badeværelset. Du kan eksempelvis vælge knopper med det minimalistiske, lineære design, som passer godt til lette låger, da de er mindre end de klassiske møbelknopper. Eller du kan vælge knopper med bagplade, hvis det passer til din stil. Det vigtigste er, at du vælger møbelknopper, der fuldender dine møbler og skaber et gennemgående udtryk.

Alle knopper fra Buster + Punch matcher deres andre hardware produkter, som eksempelvis køkkengreb, møbelgreb og dørhåndtag, hvilket sikrer dig en i rød tråd i boligen. Møbelknopperne fås i seks forskellige finish: massiv messing, rustfrit stål, bruneret messing, sort aluminium, gun metal og burnt steel. Alle disse materialer ældes med ynde og opnår en patina, der blot gør knopperne endnu smukkere.

0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon