L-BAR

MØBELGREB – Håndtag til skabe – Læs mere

show blocks helper

VARIANT

VARIANT

COLLECTION

ANTAL

FINISH

VERSION

FINISH

COLLECTION

FINISH

Marmor Bagplade

Bagbokse

Collection

COLLECTION

COLLECTION

COLLECTION

COLLECTION

COLLECTION

COLLECTION

GAMES

COLLECTION

FINISH

WOOD

FABRIC

KATEGORI

MODEL

FINISH

KATEGORI

STØRRELSE

FINISH

MODEL

FINISH

STEL

TILLÆGSPLADER

FINISH

VARE

BRANDS

Håndtag til skabe 

Nogle gange har dine møbler brug for nye greb og håndtag. Med nye håndtag fra Buster + Punch kan du puste nyt liv til dine skabe, låger og kommoder. Til tider kan det godt være en udfordring at udvælge, hvilke håndtag og greb der passer til dine skabe og låger. Vi har et unikt udvalg af håndtag, møbelknopper og køkkengreb fra Buster + Punch i messing, bruneret messing, rustfrit stål og sort aluminium. Her skal det dog omhandle de elegante L-Bars fra Buster + Punch.

L-Bars fra Buster + Punch

Disse minimalistiske håndtag er alle lavet af massive og ekstraordinære metaller og er kendetegnet ved deres karakteristiske diamantskårede, lineære design, der sikrer dig et behageligt greb ved hvert touch. Dermed får du håndtag, der moderniserer og fornyer dine skabe, kommoder og låger, som også holder i mange år.

Vi står til rådighed

 Er du i tvivl om, du skal vælge et håndtag i sort aluminium eller et greb i den gyldne messing? Så fortvivl ej. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, så hjælper vi med at finde det helt rigtige greb til dig.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   boskov Get 10% off
   nina20 Get 20% off