PULLBAR – GREB

til køkken, låger, skabe m.m – Læs mere

Køkkengreb af solide materialer

solide køkkengreb i massiv stål

Få et gennemført køkken med de rigtige køkkengreb

 

Det kan måske virke som en ubetydelig ting at udvælge køkkengreb til dit køkken, men det er det faktisk ikke. For køkkengreb kan gøre en stor forskel. De rigtige greb har stor betydning for helhedsindtrykket af dit køkken. Derfor kan det være en god idé at være omhyggelig, når du vælger greb til køkkenlåger eller køkkenskuffer. Men hvordan vælger du så du så de rigtige greb til køkkenlågerne? Hos BrandsCPH har vi et stort udvalg af køkkengreb, som med garanti vil pifte dit køkken op. I denne sekvens berører vi Buster + Punch’ definition af køkkengreb, som omhandler deres pull bars. 

Vælg de rigtige greb til køkkenlåger -og skuffer

Det er ofte i detaljerne, at man finder det, man kan lide. Du skal naturligvis udvælge de køkkengreb, der passer til din stil. Men det er også vigtigt at overveje funktionaliteten og anvendeligheden af dem. Vi bruger meget tid i køkkenet, og derfor er det vigtigt at have køkkengreb, der er nemme at få fat i, når du har hænderne fulde. Samtidig med at de har et lækkert design. Derudover skal greb til køkkenlåger -og skuffer passe til størrelse og vægt. Store og tunge køkkenlåger skal have solide køkkengreb, mens de mindre låger og skuffer godt kan nøjes med mindre. Og Buster + Punch udmærker sig på begge parametre.

Virksomheden arbejder med solide materialer for at lave ekstraordinære produkter til hverdagsbrug. Alle deres greb er designet med et diamantskåret riflet look, der giver dig et optimalt greb og en eksklusiv følelse. De vil med garanti puste nyt liv i dine køkkenelementer. Derudover findes deres køkkengreb i tre forskellige størrelse og i fire forskellige finish: massiv messing, bruneret messing, rustfrit stål og sort, anodiseret aluminium. Udover det klassiske design fås de også med bagplade samt i den nye “linear”-serie, som har et mere minimalistisk design. Har du køkkenelementer, der kræver en anden type af greb, så kan du også gå på udkig i deres udvalg af knopper, T-Bars eller L-Bars.

 

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   countdown15 Get 15% off Kampagne på Buster & Punch Og Nichba