T-Bar

MØBELGREB

T-bar møbelgreb fra Buster + Punch

t-bar møbelgreb fra Buster + Punch

Møbelgreb, der moderniserer dine møbler

Er det ved at være på tide at udskifte de gamle møbelgreb derhjemme? Nye møbelgreb kan være med til at puste nyt liv til dine møbler. Uanset om det drejer sig om greb til køkkenskabe, garderobeskabe, skuffer eller et fjerde møbel, så kan det rigtige møbelgreb fremvise din egen unikke stil. Udover stil skal møbelgreb også være hårdføre og solide, da de skal holde til at blive brugt dagligt i mange år frem. Hos BrandsCPH har vi et stort udvalg af greb, der både passer til nye, flotte møbler og til de lidt ældre møbler, der trænger til blive piftet op. Hos os har du mulighed for at vælge mellem greb fra Buster + Punch i flere forskellige designs – alt fra køkkengreb, møbelknopper til greb til skabe. Alle greb, håndtag og knopper er produceret i massive materialer som massiv messing, rustfrit stål, bruneret messing og sort, anodiseret aluminium. 

T-Bar – Møbelgreb i industrielt design

I dette indlæg skal det handle om de rå og lækre T-bar møbelgreb fra engelske Buster + Punch. I det sekund man får grebene i hånden, mærker man kvaliteten og tyngden på dem. Det er hardware med en markant attitude, der er værd at lægge mære til. T-Bars er, som navnet indikerer, T-formede møbelgreb, der er lavet af massivt metal. De er kendetegnet ved Buster + Punch’ signatur diamantskårede mønter, der giver et behageligt greb ved hvert touch. De kan både fås med og uden bagplade – det afhænger blot af dine præferencer. Deres T-Bar er designet til at arbejde sammen med deres belysning og andre hardware produkter, for at sikre en råd tråd i indretningen. 

Find det rette møbelgreb

Hos BrandsCPH har vi et stort udvalg af greb, håndtag og knopper fra Buster + Punch. De laver hardware af høj kvalitet, der går godt til skabsdøre, garderobeskabe, køkkenlåger og skuffer. For at få det bedste ud af disse T-Bars, er det vigtigt, at de passer til størrelsen og vægten på dine skabe. Er grebene for små i forhold til skabe og skuffer, kan det virke spinkelt. Er de for store, kan det virke for bombastisk. Derfor er det et vigtigt element at indtænke, inden du vælger de rette greb.

Vi står altid til rådighed med hjælp og vejleding til vores kunder. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Info@brandscph.com

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Available Coupons
   countdown15 Get 15% off Kampagne på Buster & Punch Og Nichba