LED pærer

Hos BrandsCPH finder du et unikt udvalg af LED pærer fra Buster + Punch. LED pærer er fremtidens lyskilder. De har en længere levetid end de traditionelle pærer. Derudover sparer du en hel del på dit energiforbrug med LED pærer.

Vores fængslende og exceptionelle udvalg af LED pærer fra Buster + Punch tilbyder dig en række belysningsløsninger til alle boligens rum. Udvalget tæller både deres smukt designede BUSTER BULBS, men ligeledes puckformede og dæmpbare pærer. Alle pærerne er designet for at opnå den optimale lyseffekt i samme sekund, du tænder dem. De giver et blødt og varmt lys til rummet og er skabt til at harmonere med deres andre belysningsserier.

Bemærk! Der findes 2 versioner af BUSTER BULBS. Den ene er en dæmpbar pære med 5W effekt, mens den anden har 2W og kommer uden dæmpbar funktion. Begge versioner er med E27 fatning,

Fatninger til lamper

Som regel er lampefatninger skjult i lampen, hvilket betyder at der oftest ikke er tænkt det store over designet. Med Buster + Punch’ moderne fatninger får du dog det stik modsatte. Deres E27 fatninger er professionelt udformet i massive metaller med et eksklusivt riflet mønster. De findes både i mørke og matte nuancer som bruneret messing og sort aluminium eller de gyldne nuancer som messing og stål. Deres fatninger er designet til at matche deres andre kollektioner af lamper, som du både kan benytte derhjemme eller på arbejdspladsen.

Bemærk, at der er tale om en E27 fatning, som matcher med Buster + Punch’ BUSTER BULBS.

0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   countdown15 Get 15% off Kampagne på Buster & Punch Og Nichba