Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

Læs om prisgaranti

Fri Fragt ved køb over 1200,- samt Prisgaranti!

LOFTLAMPER – LÆS MERE

Find den rigtige loftslampe fra Buster + Punch 

En loftlampe udgør normalt den almene belysning i et rum og oplyser møbler og vægge, dér hvor den hænger. Med loftlamper fra Buster + Punch har du mulighed for at skabe god belysning i dit hjem. Det store udvalg giver dig et væld af muligheder for at skabe netop den atmosfære, du søger. Loftslamper har især sin ret i entréer, kælderrum eller andre steder, hvor det kræves et koncentreret lys, uden det optager for meget plads. Desuden er de også ideelle på badeværelser og på værelser med lavt til loftet. Endnu et plus ved loftlamper er, at de ikke fylder noget og danner ikke skygger, hvorfor du får det optimale ud belysningen.

Vores fantastiske loftslamper fra Buster + Punch er designet til at være iøjnefaldende og er skabt til at være midtpunktet i ethvert rum. Du finder loftlamper med og uden skærm, i store og små størrelser og i et hav af materialer og finishes, som vil være med til at transformere boligens rum øjeblikkeligt.

Vælg at hænge en Caged Ceiling marmorlampe i entréen, for at få det rette lys, når du kommer hjem sent på aftenen. Eller hæng en HOOKED 3.0 med tre pendler i hjørnet af stuen, for at få det rette stemningsfulde lys. Disse loftlamper præsenterer sig bedst, når de er parret med BUSTER BULBS fra Buster + Punch-serien.

0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon