Giv hjemmet et særpræg med moderne lysekroner

En lysekrone er oftest associeret med belysning i overdådige slotte og paladser, som koster det hvide ude af øjnene. Men sådan behøver det slet ikke at være. Du kan sagtens købe en lysekrone til en acceptabel pris, som passer til dit hjem og giver det et særpræg.

Per definition er en lysekrone en loftlampe, da den monteres i loftet. Men en lysekrone er meget mere end en loftlampe. Den udgør midtpunktet i ethvert rum, hvor den naturligt agerer som blikfang. En moderne lysekrone præsenterer sig flot i store rum, hvor der er højt til loftet. Hæng den eksempelvis i entréen med god loftshøjde, hvor du kan give dine gæster en mindeværdig velkomst. Du kan ydermere dekorere entréen med funktionelle og stilrene entremøbler for at fuldende udtrykket.

Smukke lysekroner fra Buster + Punch

Vi har det bedste udvalg af smukke og moderne lysekroner fra Buster + Punch i Danmark. Hver eneste lysekrone har evnen til at løfte indretningen og skabe blikfang. De fås i en række forskellige stilarter, materialer og finishes, dog alle med et touch af det karakteristiske riflede mønster.

Vælg den unikke lysekrone HERO-chandelier, der uden tvivl vil være helten i ethvert rum. En lampe, som højner kreativiteten. Der er også mulighed for at vælge en mere klassisk lysekrone som LED HEAVY METAL CHANDELIER, der signalerer overdådighed og elegance.

Disse lysekroner tager sig bedst ud, når de er udstyret med BUSTER BULBS og er designet til at højne indretningsstilarter og bringe luksus ind i boligen. De matcher de andre LIGHTING-serier fra Buster + Punch. 

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Available Coupons
   countdown15 Get 15% off Kampagne på Buster & Punch Og Nichba