Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

Læs om prisgaranti

Fri Fragt ved køb over 1200,- samt Prisgaranti!

Moderne spotlamper fra Buster + Punch

Savner du mere belysning ude i entréen? Eller mangler du et justerbart lys til køkkenet eller badeværelset? Med en spotlampe fra Buster + Punch har du mulighed for at få en mere fokuseret belysning, der hvor du har brug for det. Hos BrandsCPH har vi et bredt udvalg af smarte og funktionelle spotlamper, der passer til alle boligens rum. Buster + Punch har produceret en række banebrydende spotlamper, der henter inspiration fra udstødningsrør på motorcykler, og som giver et nyt syn på funktionel belysning. Hver spotlampe er udstyret med et smukt bearbejdet honeycomb filter, der fanger lyset og skaber en behagelig, metallisk glød. Det giver et ikke-blændende, retningsbestemt lys. Du kan altså give dit interiør et moderne touch med spotlamper fra Buster + Punch.

Vi har en unik samling af forskellige varianter, der både tæller spotlamper på skinne, spotlamper til loft og pendel spotlamper. Alle lamper har det kendetegnende lineære design og kommer i et væld af finishes, så der er mulighed for at finde, den der passer til din stil. 

pendel spotlamper fra buster + punch

Spotlamper på skinne

Exhaust Track er Buster + Punch’ svar på en spotlampe på skinne, og funktionaliteten er i højsæde, når du vælger den. Den er både justerbar i forhold til at bestemme lysretningen, og samtidig alsidig og bevægelig, da du kan skubbe spotlampen i den rette position via skinnen. Dermed kan du med få midler give belysning til alle hjørner af rummet.

Spotlamper til loft

moderne spotlampe fra buster + punch

I denne kategori har Buster + Punch været særligt kreative, da de har skabt unikke spotlamper til loft med forskellige egenskaber og funktionalitet. Den klassiske justerbare spotlampe, som både kan monteres i loftet og væggen, kender de fleste. Den kalder Buster + Punch for Exhaust Spot. Med den har du mulighed for få et retningsbestemt lys, når du eksempelvis sidder og læser en bog i hyggehjørnet. Den giver dig mulighed for at være kreativ.

Exhaust Surface skal monteres direkte på loftet. Det betyder, at den ikke har samme bevægelighed og funktionalitet som de to førnævnte. Til gengæld har den stadig det moderne design og et fokuseret lys. Dermed er den ideel at hænge over skrivebordet inde på hjemmekontoret, hvor der er brug for et direkte og godt arbejdslys.

Exhaust Pendant minder meget om en klassisk pendel, som hænger fra loftet. Den har mere længde, end de foregående tre, men med samme fokuserede lys, som især vil gøre sig gældende over stuebordet eller i hyggekrogen.

0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon