Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

Læs om prisgaranti

Fri Fragt ved køb over 1200,- samt Prisgaranti!

LAMPESKÆRME

Med vores ikoniske solide metal møntskruer giver vores lyse nuancer et subtilt indretningspræg til dit interiør. Fås i små og større designs, vælg mellem et udvalg af forskellige farver og finish, der alle passer til vores hooked-sortiment. Vores lyse skærme kommer med signaturmøntskruer af messing, stål og røget bronze, så du kan vælge, hvilke skruer der passer til din krogbelysning og komplementerer din eksisterende indretning. LÆS MERE

Lampeskærme fra Buster + Punch

Lampeskærme er en smart måde at opgradere en lampe på. Ved at montere en lampeskærm ændrer du pludseligt lampens udtryk og design. Buster + Punch har designet en række store og små lampeskærme, der kommer i to finishes, graphite og stone. Både graphite og stone-finishen er smedet i jern og har fået tilføjet en overfladebehandling, der giver dem en elegant satinglans, når de fanger lyset. 

Med Buster + Punch ikoniske møntskruer kan du selv skabe det perfekte udtryk til din lampeskærm. Her kan du vælge skruer i messing, stål og bruneret messing, der hver især tilføjer lampeskærmene noget særligt. Både de små og de store lampeskærme passer til Buster + Punch’ HOOKED-lampeserie, som både tæller HOOKED-væglamper og HOOKED-loftlamper.

0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon