Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

Læs om prisgaranti

Fri Fragt ved køb over 1200,- samt Prisgaranti!

VÆGLAMPER

Væglamper fra Buster & Punch som tilføjer værdi til din bolig. Væglamperne fungerer perfekt, når de kombineres med deres andre loftlamper, hvilket skaber en fed æstetik.  LÆS MERE

Væglamper fra Buster + Punch

Væglamper kan både være dekorative og funktionelle. De kan placeres mange steder i boligen og udgøre mange former for belysning, som indfrier dine behov. Du kan vælge at bruge en væglampe som dekorativ belysning i stuen, som lampe til entréen eller til badeværelset. Mulighederne er mange.

Med væglamper fra Buster + Punch kan du give din indretning et luksuriøst præg. Vi har et smukt udvalg af væglamper, der kombinerer børstet stål, massive metaller og marmor for at give dig unikke lamper til væggen. Alle lamper er designet til at løfte enhver indretning og kan tilpasses mange stilarter.

Væglampe til dit soveværelse

En væglampe til soveværelset er nærmest et must. Den kan udfylde flere roller, som eksempelvis sengelampe, læselampe eller blot hygge-belysning. Er du på udkig efter en væglampe, der skal fungere som læselampe, er det vigtigt, at du vælger en med et direkte og fokuseret lys, som giver de bedste betingelser for at læse. Dermed generer det hellere ikke personen, der sover ved siden af. Derudover er en væglampe til soveværelset fordelagtig, hvis du ikke har meget plads, da den ikke optager meget plads på væggen.

Leder du derimod efter en væglampe, som skal agere supplement til den samlede belysning, er der også råd for det. Buster + Punch har sengelamper, der giver et behageligt og stemningsfuldt lys, og som supplerer loftlampen. Her vil især Caged Wall-serien være den ideelle lampetype.

Væglamper til entré

Din entré er det første, der møder dig og dine gæster, når du kommer hjem. Derfor spiller det også en væsentlig rolle, hvilket lys du har i din entré eller indgang. Der findes mange lampetyper til entréen, hvor vi især anbefaler væglamper. En væglampe er ideel i din entré, hvis der ikke er meget plads. Har du derimod en stor indgang med god lofthøjde, er det også muligt at gå med en loftlampe eller lysekrone.

0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon