Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

Læs om prisgaranti

Fri Fragt ved køb over 1200,- samt Prisgaranti!

USB STIKKONTAKTER – LÆS MERE

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Stikkontakter med USB fra Buster + Punch

I nutidens elektroniske landskab har alle enheder på en eller anden måde brug for et USB-stik eller en oplader med USB-port. Og de fleste har nok været i den irriterende situation, hvor de ikke kunne finde deres oplader. Ind i billedet kommer den smarte USB stikkontakt fra Buster + Punch. De laver kontakter i flotte designs, der installeres direkte ind i væggen, så du ikke behøver at finde adapteren frem, når du skal oplade telefon, tablet eller andet. Og så ved du altid, hvor din oplader er.

Vi har USB stikkontakter i flere forskellige materialer og finishes, som giver dig mulighed for at finde netop den/de, der passer til din indretningsstil. Buster + Punch’ producerer nemlig nogle ekstraordinære dobbelt stikkontakter med USB, som virkelig skiller sig ud fra resten på markedet. Med et innovativt design i solide metaller og med de ikoniske skruer er der tale om USB-ladere, der uden tvivl vil være en fantastisk tilføjelse til ethvert rum.

Du kan vælge mellem 11 metalkombinationer, som du med fordel kan kombinere med lysdæmpere og stikkontakter fra Buster + Punch for at skabe en rød tråd. Uanset hvilken metalkombination du går med, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top.

Alle stikkontakter med USB er CE-certificeret til brug i hele Europa.

0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon