Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

Læs om prisgaranti

Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

Læs om prisgaranti

USB STIKKONTAKTER – LÆS MERE

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Stikkontakter med USB fra Buster + Punch

I nutidens elektroniske landskab har alle enheder på en eller anden måde brug for et USB-stik eller en oplader med USB-port. Og de fleste har nok været i den irriterende situation, hvor de ikke kunne finde deres oplader. Ind i billedet kommer den smarte USB stikkontakt fra Buster + Punch. De laver kontakter i flotte designs, der installeres direkte ind i væggen, så du ikke behøver at finde adapteren frem, når du skal oplade telefon, tablet eller andet. Og så ved du altid, hvor din oplader er.

Vi har USB stikkontakter i flere forskellige materialer og finishes, som giver dig mulighed for at finde netop den/de, der passer til din indretningsstil. Buster + Punch’ producerer nemlig nogle ekstraordinære dobbelt stikkontakter med USB, som virkelig skiller sig ud fra resten på markedet. Med et innovativt design i solide metaller og med de ikoniske skruer er der tale om USB-ladere, der uden tvivl vil være en fantastisk tilføjelse til ethvert rum.

Du kan vælge mellem 11 metalkombinationer, som du med fordel kan kombinere med lysdæmpere og stikkontakter fra Buster + Punch for at skabe en rød tråd. Uanset hvilken metalkombination du går med, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top.

Alle stikkontakter med USB er CE-certificeret til brug i hele Europa.

0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon