Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

op til -35% på Buster + Punch

Læs om prisgaranti

op til -35% på Buster + Punch

Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

Læs om prisgaranti

Nichba

Her finder du en masse fede møbler fra NICHBA

 

 

BADEVÆRELSE

SE NICHBAS BADEVÆRELSE SERIEN HER ->

SOVEVÆRELSE

Soveværelse →

KONTOR

Kontor →

GARDEROBE

Garderobe →

STUE

Stue→

Nichba Design

An ambition bent in steel.

moderne lysekrone messing fra RUBN

NICHBA DESIGN

Nichba design er stiftet af Nichlas B. Andersen. I første omgang var det et hobbyprojekt, men det skulle hurtigt vise sig at blive meget mere. Smeden Nichlas brugte utroligt mange timer i hans værksted, hvor han kreerede og designede ting, han kunne indrette sit eget hjem med. Der var aldrig nogen tvivl om, at arbejdet med stål var hans fremtid, da han gennem dette arbejde kunne udvikle og forbedre sine kundskaber som smed samt få et indgående kendskab til materialet. Og stål har været med helt fra begyndelsen, som i dag giver os et strålende produktsortiment fra en innovativ designer.

Hos produkterne fra Nichba Design ser man et tydeligt strømlinet design, der beror på en kombination mellem stålets rå udtryk og den skandinaviske minimalisme, som er et gennemgående udtryk for alle produkterne.

rubn spotlampe messing

Minimalisme og innovation

Nichba Design producerer smarte løsninger i stål på et højt internationalt plan. Vi har et bredt udvalg af de minimalistiske produkter, er netop kendetegner Nichba Design. Alle produkter er skabt ud fra en vision om funktionalitet og æstetik samt en kæmpe respekt for og inspiration fra den stolte skandinaviske designtradition. Uanset om du vælger et sengebord til soveværelset, et skrivebord til kontoret eller en hylde til badeværelset, så får du et smukt og praktisk element ind i hjemmet.
moderne lysekrone i messing
0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon