Buster + Punch: Boligtilbehør og interiør med attitude 

Det rigtige boligtilbehør kan være lige det, der gør forskellen i din indretning. Vi kender det sikkert alle sammen: “Nu har vi kigget længe nok på den samme gamle indretning. Nu er det på tide at friske boligen op med noget nyt interiør.” For nogle mennesker kan nyt boligtilbehør være en form for selvforkælelse, for andre er det ikke så vigtigt. Det er smag og behag. Vi vil dog gerne give dig, som elsker nyt og moderne interiør, muligheden for at pryde din bolig med lækkert design. Vi ved nemlig selv, hvordan nyt interiør kan skabe glæde og tilfredshed.

Hos BrandsCPH sætter vi en ære i at have et stort udvalg af boligtilbehør og interiør, der kan inspirere dig i din personlige indretning. Og boligtilbehør har vi rigeligt af. Om du søger efter møbler, lamper eller hardware såsom møbelgreb og dørhåndtag, så har vi det i vores sortiment. Vi har sammensat et udvalg af boliginteriør fra Buster + Punch, der forhåbentligt kan inspirere dig i din boligindretning

Vi tager dig i hånden og følger dig gennem deres rå univers af produkter, så du kan finde netop den lampe, det greb eller håndtaget, du ikke vidste, du manglede.

interiør til køkken - køkkengreb til skuffer og skabe
svejsning af greb

Historien om Buster + Punch: En forkærlighed for ekstraordinære og solide materialer

Historien om Buster and Punch starter hos Massimo Buster Minale. Han startede med at lave custom motorcykler i en garage i East London, kun et par minutters gang fra Shoreditch Station. Efterspørgslen var der, og sidenhen voksede den sig også til al slags interiør til boligen. Som uddannet arkitekt var det fod i hose for Massimo, som kunne kombinere sin passion for arkitektur og specialfremstillede motorcykler. Hermed blev Buster + Punch etableret. Og her 7 år efter er Buster and Punch veletableret på markedet indenfor boligindretning og interiør.

Deres håndværk er inspireret af Londons modescene, musikkulturen samt diverse subkulturer. De indgår samarbejder med kunstnere, musikere og designere for at implementere den særlige attitude i deres produkter. Og netop attituden i deres produkter stammer fra deres forkærlighed for at arbejde med gode og solide materialer. Materialer, der sikrer interiør i topkvalitet. Som drengene selv siger:

“Our love for working with rare, solid metals has led us to transform everyday functional fittings into extraordinary home details”

De har formået at omdanne hverdagens elementer til noget ekstraordinært. Uanset, om vi taler om deres væglamper, spotlamper, lysdæmpere eller møbelknopper har de konstant fokus på de designmæssige detaljer.

 

Hardware: Greb, dørhåndtag og møbelknopper af høj kvalitet

Buster + Punch lever efter princippet om at bringe det ekstraordinære ind i privaten, uden du sprænger pengepungen. Lad os tage deres greb som eksempel. De har et enormt sortiment af greb, der spænder vidt og bredt. Og deres sans for detalje og design i deres i greb er spektakulær. Uanset om det møbelgreb, køkkengreb eller greb til skabe og kommoder, så er der fokus på hele tiden at skabe elegant hardware med attitude, som samtidigt er slidstærkt.

greb i messing fra buster and punch
buster + punch køkkengreb i bruneret messing

Pull Bars: Køkkengreb til det moderne køkken

Om vi vil det eller ej, så bruger vi danskere meget tid i køkkenet. Om det er på madlavning, opvask eller bare på at være sammen, så er det et velbesøgt rum. Af den grund bruger vi også køkkenets inventar flittigt, og det bliver dine køkkengreb hurtigt slidt af. Du kan med fordel udskifte dine køkkengreb med moderne og slidstærke greb fra Buster and Punch, som vil give dig en behagelig følelse, når du åbner et skab eller en skuffe. Det er en nem og elegant måde at pifte dine køkkenelementer op på. Nye greb til køkkenlågerne? Eller nye håndtag til køkkenskufferne? Kun kreativiteten sætter grænser. Du kan gå på opdagelse i deres udvalg af køkkengreb.

Furniture Knobs: Møbelknopper, der pifter dine møbler op

Med møbelknopper fra Buster and Punch kan du med få midler tilføre nyt liv til dine møbler derhjemme. Hvad enten det er dine kommoder, skabe i entréen eller skufferne på badeværelset, som trænger til lidt fornyelse, så kan Buster and Punch’ møbelknopper klare det. Ligesom møbelgrebene, har deres møbelknopper det karakteristisk design, der udstråler elegance og hårdførhed, og leder tankerne hen på deres særlige DNA. Og det kan man hurtigt købe sig ind i.

Find dine nye møbelknopper hos os. Vi forhandler både den klassiske model af møbelknopper samt deres “linear”-model. Du skal blot beslutte dig, om du bedst kan lide dem med eller uden bagplade.

møbelknopper til skabe i messing
væglampe til stue og soveværelse

Belysning fra Buster + Punch: Kvalitetslamper til dit hjem

Er du på udkig efter en moderne lysekrone, som du kan hænge over spisebordet, en væglampe du kan bruge som læselampe, eller en gulvlampe til give dig den behagelige belysning til hyggehjørnet, så kan du få det hos os. 

Hero Light Lysekrone: Helten i ethvert rum

Denne lysekrone er blevet designet til at være omdrejningspunktet og helten i ethvert rum. Med Hero lysekronen fra Buster and Punch har du mulighed for at placere lyskilderne gennem midten eller installere dem i selve jernringen. Den rå og moderne lysekrone har seks vedhæng, som kommer uden lyskilder. Vi anbefaler selv, at du vælger de unikke Buster Bulbs og Buster Tubes. Denne loftlampe tager sig rigtig flot ud over spisebordet eller hængende i stuen.

moderne lysekrone med vedhæng
moderne loftlampe og pendler til køkken

Vægmonteret reolsystem designet af Michele De Lucchi

Caged Ceiling lampen fra Buster + Punch er deres bud på en innovativ loftlampe. Lampen kommer virkelig til sin ret, når den hænger over baren eller køkkenøen. Lampen kan monteres direkte til loftet eller hængende ned fra loftet. Sortimentet af Caged Ceiling spænder fra den lille udgave med én lyskilde til den store version med fem lyskilder. Så det afhænger af dine præferencer: Vil du kombinere flere små lamper eller vælge en stor? Der er som sådan ikke et facit på det – det er smag og behag.

Udstødningsspot: Lækker justérbar spotlampe

Skal du have mere lys i dit hjem, så er dette udvalg af spotlamper fra Buster and Punch et rigtigt godt bud. Uanset hvilket rum i din bolig, der mangler en spotlampe, så kan du finde en, der passer til dit behov. Vi har spotlamper, der tager sig flot ud i både entré, køkken, badeværelse eller bryggers. Vi forhandler mange flotte og farverige spotlamper, der både kan monteres direkte på loftet eller hænge fra loftet. Desuden er de lavet i mange forskellige farver og med unikke designmæssige detaljer, hvilket gør det nemt at finde en, der passer ind i rummet.

Det var nogle af de anbefalinger fra Buster + Punch’ rå og moderne univers, som vi kunne tilbyde dig. De har dog rigtig mange produkter, som desværre ikke fik spalteplads, så derfor anbefaler vi stadig, at du går på udkig i deres udvalg og bliver inspireret. God fornøjelse.

sorte spotlamper til loft

BUSTER + PUNCH

ALLE PRODUKTER

NYHEDER

ELEKTRICITET

BELYSNING

KØKKENGREB

MØBELGREB

DØRSTOPPER

Dørhåndtag

Nøglehuller

Vridelåse

MØBLER + ACCESS

BADEVÆRELSE

KØKKEN

HARD & WARE

Alle Produkter
DØRHÅNDTAG
DØRSTOPPER
VRIDELÅSE
NØGLEHULLER

KØKKENSGREB

MØBELGREB

THORUP COPENHAGEN

BELYSNING

LISETTE RÜTZOU

ALLE PRODUKTER
Marmor LAMPER
Marmor BORDE
Marmor SKÅLE
Marmor Borde + Bænke

STEPHEN KENN

ALLE PRODUKTER
SOFA
LÆNESTOLE
SENGE
Bænke

DISTRICT EIGHT

ALLE PRODUKTER
STOLE
SOFA
SENGE
BORDE
SPEJLE
SPILLEBORDE

 

101 Copenhagen

ALLE PRODUKTER

Vaser

Møbler

skåle

FRIENDS & FOUNDERS

ALLE PRODUKTER
INTERIØR
0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon