District Eight

Livsstilsmøbelbrand fra Ho Chi Minh, Vietnam

Læs mere

stole

Siddepladser →

SOFA

Sofa →

Borde

Borde →

Opbevaring

Skabe og reoler →

Stacking

kommer snart →

Senge

Senge →

Spil

Spilleborde →

SPEJLE

Gulvspejle og vægspejle →

Designmøbler i høj kvalitet fra District Eight

Designermøbler er uden tvivl en stor del af boligindretning. Et flot designmøbel, hvad end der er tale om et bord, en stol eller en reol, kan være det centrale element i hele rummet, som alt andet boligtilbehør og interiør fører videre. Hos UniqueRoom har vi et stort udvalg af håndlavede designmøbler fra District Eight. District Eight er et møbelbrand, der laver møbler, som er kendetegnet ved solidt håndværk og exceptionelt design. Deres håndlavede møbler er inspireret af den industrielle tidsalder, som kombineres med moderne æstetik, for derved at skabe designmøbler af høj kvalitet. Meget af deres arbejde afspejler den rå og dristige karakter af naturen og omgivelserne omkring Ho Chi Minh, hvor virksomheden er baseret. Her benytter de sig af de materialer, som naturen tilbyder dem. Det resulterer i møbler, der passer til nutidens stil, og takket være deres tidløse kvalitet, står tidens prøve.

 

Med designmøbler fra District Eight får du møbler, som lever op til kravene for møbeldesign i topklasse. De er lavet til at være holdbare, ligesom industrielle værktøjer eller arbejdstøj er det. Dette niveau af kvalitet opnår de grundet den rette balance mellem maskinearbejde og godt håndværk. Produktionen af de disse håndlavede møbler kræver, at den enkelte håndværker har en forståelse af produktet, materialerne og visionen bag. Den innovative måde at arbejde med træ, jern, stål, metal og beton kræver et dygtigt team med en bred vifte af færdigheder. 

Uanset om du søger efter en flot sofa, kantede skriveborde, behagelige stole, en rummelig kommode eller en funktionel reol, så kan du få det her. District Eight favner bredt, men har stadig fokus på kvaliteten. Mangler du en smuk, grøn skabning at stille på reolen? Så se mere her. 

flot sofa med sidebord fra district eight

Unikke designmøbler, der giver hjemmet et særpræg

Det kræver ikke alverden at skabe et stilfuldt og lækkert hjem. Som regel kan du nøjes med at udvælge få designmøbler til at skabe en exceptionel boligindretning. Kombiner en flot sofa med en ligeledes flot loungestol, og du har skabt et lækkert loungemiljø, hvor du kan nyde gode aftenstunder med familien. Vælger du et sidebord med en god bordlampe oveni, så har du skabt de perfekte rammer for et læsehjørne. Mulighederne er mange, og District Eight har designmøbler til ethvert formål. Derfor bør det være muligt at finde netop det møbel, der passer til din stil. Nedenfor tager vi dig igennem det brede udvalg af kvalitetsmøbler, som du efterfølgende kan på opdagelse i.

spisebord i træ med spisebordsstole

Stole

District Eight laver et væld af stole i unikke designs og af høj kvalitet. Deres udvalg tæller alt fra barstole, spisebordsstole til kontorstole og lænestole. Mangler du et sæt barstole til køkkenøen eller nye spisebordsstole til at pryde spisebordet? Gå på opdagelse i det flotte univers af stole

Borde

Borde er uundværlige i et hjem, og District Eight laver borde, der passer til stuen, soveværelset og hjemmekontoret. Leder du efter rustikt natbord eller et skrivebord i massivt egetræ? Gå på opdagelse i vores udvalg af borde fra District Eight.

Senge

Vi mennesker har brug for søvn for at kunne fungere optimalt. Derfor er det væsentligt at investere i en seng, du kan lide, og som er komfortabel at ligge i. District Eight laver kvalitetssenge massive træsorter, med fokus på design og komfort. Du kan se mere til de flotte senge her.

Sofaer og lænestole

Vi har et unikt udvalg af sofaer og lænestole fra District Eight, der alle er produceret i høj kvalitet. De er designet til at sikre den gode komfort og til at være det centrale omdrejningspunkt i stuen. Bliv inspireret af det lækre udvalg af sofaer og lænestole.

Opbevaring – Skænke, reoler og kommoder

Skal du købe en ny reol, skænk eller kommode til hjemmet, kan du sandsynligvis finde dén, du kan lide i vores udvalg. District Eight laver reoler, skænke og kommoder i massive træsorter, der både er praktiske og yderst æstetiske. Du kan hente inspiration til dit næste opbevaringsmøbel her.

Spil og accessories

District Eight laver spil til dig, der elsker at invitere venner over til en hyggelig aften med spil og hygge. Der er tale om sjove og undeholdende spil så som shuffleboard, bordfodboldbord, pokerbord og bordtennisbord. Hent inspiration til det næste spil, du skal have stående i mandehulen eller garagen her.

Hos UniqueRoom har vi stor erfaring med designmøbler og står altid klar, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning til at finde et møbel eller boligtilbehør. Hvis du har forespørgsler eller nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Nh@brandscph.com

BUSTER + PUNCH

ALLE PRODUKTER

NYHEDER

ELEKTRICITET

BELYSNING

KØKKENGREB

MØBELGREB

DØRSTOPPER

Dørhåndtag

Nøglehuller

Vridelåse

MØBLER + ACCESS

BADEVÆRELSE

KØKKEN

HARD & WARE

Alle Produkter
DØRHÅNDTAG
DØRSTOPPER
VRIDELÅSE
NØGLEHULLER

KØKKENSGREB

MØBELGREB

THORUP COPENHAGEN

BELYSNING

LISETTE RÜTZOU

ALLE PRODUKTER
Marmor LAMPER
Marmor BORDE
Marmor SKÅLE
Marmor Borde + Bænke

STEPHEN KENN

ALLE PRODUKTER
SOFA
LÆNESTOLE
SENGE
Bænke

DISTRICT EIGHT

ALLE PRODUKTER
STOLE
SOFA
SENGE
BORDE
SPEJLE
SPILLEBORDE

 

101 Copenhagen

ALLE PRODUKTER

Vaser

Møbler

skåle

FRIENDS & FOUNDERS

ALLE PRODUKTER
INTERIØR
0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon