Stephen kenn

Møbler fra LA

Sofa

Serien →

Senge

Serien →

Lænestole

Serien →

Bænke

Serien →

Stephen Kenn

Stephen Kenn skaber innovative møbler ved hjælpe af unikke materialer og omhyggelige processer – alt fra sofaer konstrueret med stoffer, som den amerikanske hær i overskud, til en hel kollektion inspireret af sejlads og sejlklud.

Stephen flyttede til englenes by, Los Angeles, fra Edmonton tilbage i 2004 med drømmen om at opbygge den denimforretning, han startede som 20 årig. Som årene gik, steg hans kærlighed og passion for design mere og mere. Da han først faldt over et par gamle afmonterede møbler, fandt han sit kald: møbler og interiør. Sammen med sin kone, Beks Opperman, driver de deres designstudie fra hjertet af Los Angeles, hvor de skaber de unikke møbler af højeste kvalitet.

Stephen og Beks har en imødekommende og beundringsværdig måde at køre deres forretning på. De mener, at et godt og åbent lokalsamfund er afgørende for en sund designpraksis, og de har derfor indarbejdet en åben huspolitik i deres showroom og studie, så ofte de kan. De åbner regelmæssigt deres døre for offentligheden og byder på morgenkaffe og cocktail-aftener, der skaber gode relationer.

The Inheritance Collection fra Stephen Kenn

Stephen Kenn har længe været inspireret af ren og enkel designæstetik samt vintage militære stoffer. I 2011 kombinerede han disse to kærligheder ved at etablere The Inheritance Collection. Kollektionen kom sig af Stephens nysgerrighed og udforskning i, hvordan møbler konstrueres, for derefter at frasortere det overflødige, og stå tilbage med enkle og rene linjer.

Kollektionen er skabt i Los Angeles og henter inspiration fra de karakteristiske principper for sovjetisk modernisme samt dristige fortolkninger af brutalistisk arkitektur gennem forenkling af form, modtagelige geometri og funktionelt design.

Møblerne fra Inheritance-kollektionen er noget særligt. De består alle af en stålsvejset ramme med marmoreret brun finish. Pudebetrækkene er lavet af millitærstof fra 2. Verdenskrig, som genanvendes. Tale om at være bæredygtig. Puderne holdes på plads af bæltestropper.

Stephen Kenn fortsætter med at designe ekstraordinære produkter til hjemmet ved at bruge materialer, som ingen andre har tænkt på. Gå på opdagelse i vores unikke udvalg af Stephen Kenn møbler.

BUSTER + PUNCH

ALLE PRODUKTER

NYHEDER

ELEKTRICITET

BELYSNING

KØKKENGREB

MØBELGREB

DØRSTOPPER

Dørhåndtag

Nøglehuller

Vridelåse

MØBLER + ACCESS

BADEVÆRELSE

KØKKEN

HARD & WARE

Alle Produkter
DØRHÅNDTAG
DØRSTOPPER
VRIDELÅSE
NØGLEHULLER

KØKKENSGREB

MØBELGREB

THORUP COPENHAGEN

BELYSNING

LISETTE RÜTZOU

ALLE PRODUKTER
Marmor LAMPER
Marmor BORDE
Marmor SKÅLE
Marmor Borde + Bænke

STEPHEN KENN

ALLE PRODUKTER
SOFA
LÆNESTOLE
SENGE
Bænke

DISTRICT EIGHT

ALLE PRODUKTER
STOLE
SOFA
SENGE
BORDE
SPEJLE
SPILLEBORDE

 

101 Copenhagen

ALLE PRODUKTER

Vaser

Møbler

skåle

FRIENDS & FOUNDERS

ALLE PRODUKTER
INTERIØR
0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon