Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

op til -35% på Buster + Punch

Læs om prisgaranti

op til -35% på Buster + Punch

Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

Læs om prisgaranti

Customizable møbler fra

Los Angeles

MASKS

Serien →

SOFA

Serien →

ARMCHAIR

Serien →

OTTOMAN

Serien →

BENCH

Serien →

TABLE

Serien →

BEDS

Serien →

CHAISE LOUNGE

Serien →

Stephen Kenn

Stephen Kenn skaber innovative møbler ved hjælpe af unikke materialer og omhyggelige processer – alt fra sofaer konstrueret med stoffer, som den amerikanske hær i overskud, til en hel kollektion inspireret af sejlads og sejlklud.

Stephen flyttede til englenes by, Los Angeles, fra Edmonton tilbage i 2004 med drømmen om at opbygge den denimforretning, han startede som 20 årig. Som årene gik, steg hans kærlighed og passion for design mere og mere. Da han først faldt over et par gamle afmonterede møbler, fandt han sit kald: møbler og interiør. Sammen med sin kone, Beks Opperman, driver de deres designstudie fra hjertet af Los Angeles, hvor de skaber de unikke møbler af højeste kvalitet.

Stephen og Beks har en imødekommende og beundringsværdig måde at køre deres forretning på. De mener, at et godt og åbent lokalsamfund er afgørende for en sund designpraksis, og de har derfor indarbejdet en åben huspolitik i deres showroom og studie, så ofte de kan. De åbner regelmæssigt deres døre for offentligheden og byder på morgenkaffe og cocktail-aftener, der skaber gode relationer.

The Inheritance Collection fra Stephen Kenn

Stephen Kenn har længe været inspireret af ren og enkel designæstetik samt vintage militære stoffer. I 2011 kombinerede han disse to kærligheder ved at etablere The Inheritance Collection. Kollektionen kom sig af Stephens nysgerrighed og udforskning i, hvordan møbler konstrueres, for derefter at frasortere det overflødige, og stå tilbage med enkle og rene linjer.

Kollektionen er skabt i Los Angeles og henter inspiration fra de karakteristiske principper for sovjetisk modernisme samt dristige fortolkninger af brutalistisk arkitektur gennem forenkling af form, modtagelige geometri og funktionelt design.

Møblerne fra Inheritance-kollektionen er noget særligt. De består alle af en stålsvejset ramme med marmoreret brun finish. Pudebetrækkene er lavet af millitærstof fra 2. Verdenskrig, som genanvendes. Tale om at være bæredygtig. Puderne holdes på plads af bæltestropper.

Stephen Kenn fortsætter med at designe ekstraordinære produkter til hjemmet ved at bruge materialer, som ingen andre har tænkt på. Gå på opdagelse i vores unikke udvalg af Stephen Kenn møbler.

0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon