DÆMPERE

Lysdæmpere →

KONTAKTER

Lyskontakter →

INSERT MODULER

Euro Plate Inserts →

STIKKONTAKTER

COMING SOON →

USB MODUL

Stikontakt med USB →

BAGBOKSE

Bagbokse til EL →

El artikler af høj kvalitet og i eksklusive designs 

Mangler du el artikler til dit hjem eller din arbejdsplads? Og skal det helst være el artikler, der adskiller sig fra det normalt ensartede og uinspirerende udvalg, der udgør majoriteten på markedet? Så er du kommet til det rette sted. Uanset om du er privatperson, som er igang med et gør-det-selv-projekt derhjemme eller en professionel, der vil tilføje ekstraordinære el artikler til dit sortiment, så kan du finde det i vores udvalg. 

Hos BrandCPH finder du nemlig et bredt og eksklusivt udvalg af el artikler fra Buster + Punch. Hele udvalget er fyldt med kvalitetsprodukter, der giver dig et unikt, effektivt og holdbart resultat, uanset hvilket formål de skal bruges til. Gå på opdagelse i samlingen af de spektakulære afbrydere og lysdæmpere. Eller lad kreativiteten og idéerne få frit spil i vores eksklusive sortiment af stikkontakter og USB stikkontakter

Alle produkter er fremstillet af massive metaller som messing, stål, bruneret messing samt sort og hvid anodiseret aluminium, og designet til at harmonere med resten af Buster + Punch produktsortiment. 

0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon