Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

Læs om prisgaranti

Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

Læs om prisgaranti

Elektricitet

Den nye Buster + Punch-serie EU Electricity er tilpasset EU’s standard for el-material.

 I Danmark kender vi alle de almindelige afbryder- og stikkontakter. Vi har gennem årtier været meget konservative med stik og kontakter, og den 3-benede stikprop har nærmest haft monopol. Endelig kan vi præsentere denne serie som i den grad skiller sig ud på udseendet og føling.

LYSDÆMPERE

Lysdæmpere →

VIPPEKONTAKTER

Lyskontakter →

STIKKONTAKTER

Kontakter →

BYG SELV

Tilpas selv dine moduler →

høj kvalitet og i eksklusive designs

MOTORCYKLER OG LYSKONTAKTER

BUSTER + PUNCH BEGYNDTE MED AT BYGGE MOTORCYKLER OG LYSKONTAKTER I EGET DESIGN I EN GARAGE I ØST-LONDON.

”Vores kærlighed til at arbejde med udsøgt, massivt metal har ført os til at forvandle hverdagens funktionelle kontakter til ekstraordinære udgaver af hjemmets basisprodukter.”

Fra en lyspære, en lysdæmper og en pendellampe til et dørhåndtag og et kabinetgreb har Buster + Punch skabt en innovativ kollektion af overraskende designdetaljer. Dette er EU Electricity, den ikoniske kollektion af dæmpere, stikkontakter, fatninger og udtag
konfigureret efter EU-standarder.

ET DRAGENDE UDVALG AF EKSTRAORDINÆRE LYSKONTAKTER, DÆMPERE OG STIKKONTAKTER DESIGNET TIL AT MATCHE BUSTER + PUNCH’S ANDRE DETALJER TIL HJEMMET. UDARBEJDET I MASSIVT METAL, OG MED MULIGHED FOR EGET DESIGN, SIKRER DE, AT DU SKILLER DIG UD FRA FLOKKEN.

Buster + Punch’s Electricity-kollektion er en løsning med alt samlet på ét sted, som ubesværet samler hele rum, hjem og professionelle kontrakt-interiører.Produkterne betår af en flad plade og er afsluttet med vores karakteristiske møntskruer og diamantmønster på greb og kontakter, hvilket giver en uovertruffen berøringsoplevelse. Vælg mellem installationer i massivt metal i hvid, stål, messing, bruneret bronze og sort med yderligere detaljesæt til eget design. Udvalget er optimeret og teknisk tilpasset til at passe til de europæiske krav krav til anvendelse i hjemmet og professionelt.

Næste gang du tænder din lyskontakt eller rækker ud efter dæmperen, kan du føle dig som en rockstjerne.

MANGLER DU EL ARTIKLER TIL DIT HJEM ELLER DIN ARBEJDSPLADS? OG SKAL DET HELST VÆRE EL ARTIKLER, DER SKILLER SIG FRA DET ENSARTEDE OG UINSPIRERENDE UDVALG?

Så er du kommet til det rette sted. Uanset om du er privatperson, som er igang med et gør-det-selv-projekt derhjemme eller en professionel, der vil tilføje ekstraordinære el artikler til dit sortiment, så kan du finde det i vores udvalg.

Hos BrandCPH finder du nemlig et bredt og eksklusivt udvalg af el artikler fra Buster + Punch. Hele udvalget er fyldt med kvalitetsprodukter, der giver dig et unikt, effektivt og holdbart resultat, uanset hvilket formål de skal bruges til. Gå på opdagelse i samlingen af de spektakulære afbrydere og lysdæmpere. Eller lad kreativiteten og idéerne få frit spil i vores eksklusive sortiment af stikkontakter og USB stikkontakter.

Alle produkter er fremstillet af massive metaller som messing, stål, bruneret messing samt sort og hvid anodiseret aluminium, og designet til at harmonere med resten af Buster + Punch produktsortiment.

0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon