Elektricitet

Den nye Buster + Punch-serie EU Electricity er tilpasset EU’s standard for el-material.

LYSDÆMPERE

Lysdæmpere →

VIPPEKONTAKTER

Lyskontakter →

STIKKONTAKTER

Kontakter →

BYG SELV

Tilpas selv dine moduler →

høj kvalitet og i eksklusive designs

EL-KONTAKTER TIL BOLIGEN

I Danmark kender vi alle de almindelige afbryder- og stikkontakter. Vi har gennem årtier været meget konservative med stik og kontakter, og den 3-benede stikprop har nærmest haft monopol. Endelig kan vi præsentere denne serie som i den grad skiller sig ud på udseendet og føling.

Fra en lyspære, en lysdæmper og en pendellampe til et dørhåndtag og et kabinetgreb har Buster + Punch skabt en innovativ kollektion af overraskende designdetaljer. Dette er EU Electricity, den ikoniske kollektion af dæmpere, stikkontakter, fatninger og udtag
konfigureret efter EU-standarder.

ET DRAGENDE UDVALG AF EKSTRAORDINÆRE LYSKONTAKTER, DÆMPERE OG STIKKONTAKTER DESIGNET TIL AT MATCHE BUSTER + PUNCH’S ANDRE DETALJER TIL HJEMMET. UDARBEJDET I MASSIVT METAL, OG MED MULIGHED FOR EGET DESIGN, SIKRER DE, AT DU SKILLER DIG UD FRA FLOKKEN.

Buster + Punch’s Electricity-kollektion er en løsning med alt samlet på ét sted, som ubesværet samler hele rum, hjem og professionelle kontrakt-interiører.Produkterne betår af en flad plade og er afsluttet med vores karakteristiske møntskruer og diamantmønster på greb og kontakter, hvilket giver en uovertruffen berøringsoplevelse. Vælg mellem installationer i massivt metal i hvid, stål, messing, bruneret bronze og sort med yderligere detaljesæt til eget design. Udvalget er optimeret og teknisk tilpasset til at passe til de europæiske krav krav til anvendelse i hjemmet og professionelt.

Næste gang du tænder din lyskontakt eller rækker ud efter dæmperen, kan du føle dig som en rockstjerne.

MANGLER DU EL ARTIKLER TIL DIT HJEM ELLER DIN ARBEJDSPLADS? OG SKAL DET HELST VÆRE EL ARTIKLER, DER SKILLER SIG FRA DET ENSARTEDE OG UINSPIRERENDE UDVALG?

Så er du kommet til det rette sted. Uanset om du er privatperson, som er igang med et gør-det-selv-projekt derhjemme eller en professionel, der vil tilføje ekstraordinære el artikler til dit sortiment, så kan du finde det i vores udvalg.

Hos BrandCPH finder du nemlig et bredt og eksklusivt udvalg af el artikler fra Buster + Punch. Hele udvalget er fyldt med kvalitetsprodukter, der giver dig et unikt, effektivt og holdbart resultat, uanset hvilket formål de skal bruges til. Gå på opdagelse i samlingen af de spektakulære afbrydere og lysdæmpere. Eller lad kreativiteten og idéerne få frit spil i vores eksklusive sortiment af stikkontakter og USB stikkontakter.

Alle produkter er fremstillet af massive metaller som messing, stål, bruneret messing samt sort og hvid anodiseret aluminium, og designet til at harmonere med resten af Buster + Punch produktsortiment.

BUSTER + PUNCH

ALLE PRODUKTER

NYHEDER

ELEKTRICITET

BELYSNING

KØKKENGREB

MØBELGREB

DØRSTOPPER

DØRHÅNDTAG + TILBEHØR

MØBLER + ACCESS

BADEVÆRELSE

KØKKEN

DISTRICT EIGHT

ALLE PRODUKTER
STOLE
SOFA
BORDE
SENGE
SPEJLE
SPILLEBORDE

101 Copenhagen

ALLE PRODUKTER

Vaser

skåle

Møbler

LISETTE RÜTZOU

ALLE PRODUKTER
Marmor LAMPER
Marmor BORDE
Marmor SKÅLE
Marmor Borde + Bænke

STEPHEN KENN

ALLE PRODUKTER
SOFA
LÆNESTOLE
SENGE
Bænke

HARD & WARE

Alle Produkter
DØRHÅNDTAG
DØRSTOPPER
VRIDELÅSE
NØGLEHULLER
MØBELGREB
KØKKENSGREB

FRIENDS & FOUNDERS

ALLE PRODUKTER
INTERIØR
0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon