DØRHÅNDTAG

Dørhåndtag & Dørknopper

VRIDELÅSE & SKILTE

Låse & nøglehuller

DØRSTOPPER

Til gulvet og væggen →

DOBBELTSIDET GREB

Greb til skyde- og glasdøre →

PULLBAR

Greb Til Køkken →

CLOSET BAR

Greb Til Større Skabe →

FURNITURE KNOB

Møbelknopper →

T-BAR

Møbelgreb →

L-BAR

Møbelgreb →

PRECIOUS BAR

Hængelås →

HOOKS

Kroge →

Greb og håndtag i alle afskygninger

Man kan godt fristes til at tro, at køkkengreb, møbelknopper eller dørhåndtag spiller en mindre rolle i indretningen. Men realiteten er en anden, for det har faktisk stor betydning. Det rigtige køkkengreb kan fuldende looket på dit køkkenskab, samtidigt med at det øger funktionaliteten. Og Buster + Punch har en formidabel samling af køkkengreb, møbelknopper og greb til låger og skuffer. De fås både i deres klassiske design samt det mere lette og elegante linear-design.

Hos BrandsCPH har vi Danmarks største udvalg af møbelgreb, møbelknopper og dørhåndtag fra Buster + Punch. Buster and punch laver kvalitetsgreb med attitude, som er slidstærke, og giver en behageligt og optimalt greb. Deres vision er at bringe det ekstraordinære ind i privaten, uden at det sprænger budgettet. Detaljerne i deres hardware er spektakulære og bærer præg af det karakteristisk diamantskårede look. Et udtryk, der går igen på stort set alle deres produkter. 

Går du med tanker om at modernisere dit køkken? Så fortvivl ej. Med greb fra Buster and Punch kan du med få midler give dine køkkenelementer et pift. Med vores udvalg kan du også finde elegante og slidstærke møbelknopper, der vil forny dine skabe, kommoder eller skuffer. Men hvordan beslutter du, hvilke dørhåndtag, møbelknopper eller køkkengreb du skal vælge? 

Valg af greb, møbelknopper og håndtag?

Først og fremmest skal du vælge greb, der matcher din stil og stilen på det pågældende møbel. Møbelgreb, møbelknopper og håndtag er essentiel hardware ift. helhedsbilledet af eksempelvis dit møbel, skuffe eller kommode. Samtidigt forstærker du din stil, når greb til skabe og skuffer passer sammen stilmæssigt med resten af dit interiør. Udover at det stilmæssige skal være i orden, er det også væsentligt at indtænke funktionaliteten af de greb og møbelknopper, du vælger. Grebene skal stemme overens med størrelsen på dine låger, skabe og skuffer. Derfor er det en vigtig faktor at indtænke. En lille møbelknop til et tungt og stort garderobeskab, kan komme til at se spinkelt ud samt være upraktisk. Her vil store greb som closet bars eller pull bars være mere egnet. Har du derimod lette låger og skuffer, kan deres møbelknopper eller T-Bars klare ærterne.

Det er kun deres Pull bars, der kan fås i tre forskellige størrelser. Dermed kan vælge netop den størrelse, der til dine behov. For resten af hardware-sortimentet er det kun en størrelse. 

Alle greb, knopper og håndtag fås i messing, stål, bruneret messing og sort, anodiseret aluminium. Det er gode og solide materialer, der sikrer dig greb i topkvalitet. Alle deres hardware produkter er designet til at supplere deres andre serier, såsom belysning og elektricitet

Hvis du har nogle spørgsmål, forespørgsler eller på nogen måde søger rådgivning, er du mere end velkommen til at kontakte os: info@brandscph.com

Indtil da, kan du gå på opdagelse i Buster + Punch’ fede og moderne univers af hardware. Kan du lide deres hardware, kan du med fordel gå på udkig i resten af deres sortiment af produkter.

BUSTER + PUNCH

ALLE PRODUKTER

NYHEDER

ELEKTRICITET

BELYSNING

KØKKENGREB

MØBELGREB

DØRSTOPPER

Dørhåndtag

Nøglehuller

Vridelåse

MØBLER + ACCESS

BADEVÆRELSE

KØKKEN

HARD & WARE

Alle Produkter
DØRHÅNDTAG
DØRSTOPPER
VRIDELÅSE
NØGLEHULLER

KØKKENSGREB

MØBELGREB

THORUP COPENHAGEN

BELYSNING

LISETTE RÜTZOU

ALLE PRODUKTER
Marmor LAMPER
Marmor BORDE
Marmor SKÅLE
Marmor Borde + Bænke

STEPHEN KENN

ALLE PRODUKTER
SOFA
LÆNESTOLE
SENGE
Bænke

DISTRICT EIGHT

ALLE PRODUKTER
STOLE
SOFA
SENGE
BORDE
SPEJLE
SPILLEBORDE

 

101 Copenhagen

ALLE PRODUKTER

Vaser

Møbler

skåle

FRIENDS & FOUNDERS

ALLE PRODUKTER
INTERIØR
0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon