Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

Læs om prisgaranti

Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

Læs om prisgaranti

BUSTER & PUNCH KØKKEN

Et design med mange muligheder

ROCK’N ROLL KØKKEN MED ATTITUDE

Køkkenet fra Buster & Punch er endelig landet. Køkkenet er en oplevelse ud over det sædvanlige hvor B+P virkelig har udfordret og eksperimenteret med deres passion for at lave den ultimative sanseoplevelse. Køkkenet har brudt regler og former og indbyder til at blive brugt eller nydt på afstand.

Hos BrandsCPH har vi som de eneste udstillet B+P køkkenet i vores showroom. Vi har ialt 23 elementer hvor vi har blandet højskabe, køkkenø og hylder som sammen udgør vores version om et designer køkken. Vi byder folk indenfor og viser køkkenet frem hvor vi går i detajler. Vi vejleder og hjælper med at finde den rigtige løsning til jeres hjem.

SHOP DETALJERNE

Vi har i vores køkken valgt at implentere pendellamper, greb og armatur fra Buster & Punch. Gasblus fra Pitt Cooking. Højtalere fra Piega og ovn fra Bertazzoni. ALt sammen for at skabe det ultimative køkkenmiljø. 

BYG SELV DIT DRØMME KØKKEN

BUSTER & PUNCH har udviklet en platform der gør det muligt for kunden at digitalisere deres drømmekøkken. Via deres digitale system kan du selv vælge hvordan dit køkken skal se ud. Kalkuler prisen efter budget og vælg lige fra længden af dit køkken til farve, greb og bordplade.

Hos BrandsCPH hjælper vi gerne med at udforme dit køkken. Besøg os eller giv os et kald hvis du har interesse.

SE VIDEOEN FRA BUSTER & PUNCH

VIL DU VIDE MERE?

Skriv til os hvis du er interesseret i et køkken fra Buster & Punch. Som de første har vi et fysisk køkken du kan komme og se, mærke og føle om det er det rigtige for jer. Udfyld formularen eller besøg os på Amager Strandvej 124.

0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon