Prisgaranti og Fri fragt ved køb over 1200,-

Læs om prisgaranti

Fri Fragt ved køb over 1200,- samt Prisgaranti!

Lysdæmpere

De Eksklusive lysdæmpere fra Buster + Punch er lavet af solidt metal og fås i fem forskellige finish, som matcher med vores hardware- og belysningsserier. Elektricitet er en af de vigtigste detaljer i hjemmet, og vores afbrydere sikrer en ren opgradering fra almindelig til ekstraordinær. De fungerer perfekt i både bolig- og erhvervsmiljøer.

Lysdæmpere fra Buster + Punch

ET DRAGENDE UDVALG AF EKSTRAORDINÆRE LYSKONTAKTER, DÆMPERE OG STIKKONTAKTER DESIGNET TIL AT MATCHE BUSTER + PUNCH’S ANDRE DETALJER TIL HJEMMET. UDARBEJDET I MASSIVT METAL, OG MED MULIGHED FOR EGET DESIGN, SIKRER DE, AT DU SKILLER DIG UD FRA FLOKKEN.

Buster + Punch’s Electricity-kollektion er en løsning med alt samlet på ét sted, som ubesværet samler hele rum, hjem og professionelle kontrakt-interiører..Produkterne betår af en flad plade og er afsluttet med vores karakteristiske møntskruer og diamantmønster på greb og kontakter, hvilket giver en uovertruffen berøringsoplevelse.

Vælg mellem installationer i massivt metal i hvid, stål, messing, bruneret bronze og sort med yderligere detaljesæt til eget design. Udvalget er optimeret og teknisk tilpasset til at passe til de europæiske krav krav til anvendelse i hjemmet og professionelt.

Næste gang du tænder din lyskontakt eller rækker ud efter dæmperen, kan du føle dig som en rockstjerne.

0
  0
  Indkøbskurv
  Din kurv er tomGå tilbage
   Calculate Shipping
   Apply Coupon